Thursday, August 2, 2012

Fitness vzory:)

Ke zdravému jídlu patří nepochybně i trocha toho pohybu, za ten rok, kdy se cvičení věnuju více, jsem si našla pár fitness oblíbenců, kteří mě povzbuzují a zároveň mučí skrz obrazovku počítače..:D






Cassey Ho



Cassey předcvičuje PoP Pilates. Její videa mě baví, hlavně díky jejímu povídání, pak mi to utíká mnohem rychleji!:) Některá její videa už umím nazpamět, tak si u nich pouštím třeba seriály a to pak, ani nepostřehnete,že cvičíte:)
její blog

Zuzka Light



Původní představitelka Bodyrocku, před pár měsíci se, ale trhla a založila Zwow. Náhodou jsem narazila na youtube na její workouty ještě,když cvičila v Bodyrock.tv, ze začátku jsem tomu moc nedávala, přece jenom jsem měla kondičku nula,ale po prvních dvou videích si mě dostala. Když nemám čas na delší cvičení, její intervalová 10ti minutovka mě vždycky zaručeně dostane:)

Jillian Michaels




Jillian je jedna z těch, kterou při cvičení proklínám :D Zatím jsem s ní nováček, zkoušela jsem jen pár videí,ale momentálně mám před sebou její 30shred. Cvičí se 30 dní a má tři levely/tři videa,která se střídají po 30 dnech, jsem na sebe zvědavá. Ale jak se znám,tak mě to po několikátém opakování videa přestane bavit:( Ale uvidímě, dám vám vědět;)

Tony Horton



"I hate it, but I love it" mě vždy čeká na začátku jeho P9OX Ab ripper:D A souhlasí to. Z programu P9OX jsem cvičila jenom tohle 12 minutové video, ostatní bych zkrátka nezvládla:( chlapi jsou chlapi:( ale kdo ví...třeba se jednou odhodlám:)

4 comments:

  1. jojo, všechny znám a taky s nimi cvičím :)

    ReplyDelete
  2. Jillian Michaels je nejlepší, zaujala mě před půl rokem a baví mě stále, její videa střídám a stále jsou znát výsledky a jen jí vděčím za lepší kondičku.
    Se Zuzkou-přesně jako ty, cvičím když nemám moc času, nebo si dám nějaký workout z bodyrocku či lehčí Victoria´s secrets model workout.
    P90X Ab ripper jsem si stáhla, ale když jsem to viděla dosti jsem se zalekla, je to sice jen pár minut, ale asi by mě to odrovnalo.
    Jinak, moc děkuju za komentáře :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird