Wednesday, January 16, 2013

Recenze workout videí


Ahoj holky:)
Tak dneska to nebude žádný jídlo, ale půjdeme hezky cvičit!
Připravila jsem si pro vás recenzí různých mnou odcvičených videí, tak snad pomůžou:)


Bootcamp Calorie Burn


Tak toto cvičení vypadá jako kardio a z velké části taky je, ale ráno vás budou bolet i stehna, břicho jsem necítila, přestože jsem měla břišní svaly zpevněné celou dobu.
Video má 32 minut a doslova se nezastavíte. Jsou to takové menší sestavy, které se nejdřív dělají pomalu a pak se pořádně zrychlí. Na konci se vše spojí do rychlého mash-upu :)
S videem jsem byla spokojená, cvičila jsem ho více dnů za sebou.
Pokud se chcete pořádně vyblbnout a zároveň zacvičit, tak tohle je to pravé:)
A chlapík vás štvát nebude..až na down,down,down...:D

Burn Fat Fast: Cardio Workout

Tak na tohle cvičení jsem narazila úplnou náhodou, říkala jsem si proč ne, Cardio se vždycky hodí. Tak jsem narazila. Video má sice 20 minut, ale aby to bylo něco pořádného je za potřebí zacvičit dvakrát a to jsem si na triko nezvala. Slečna vedoucí cvičitelka je po dvou minutách lehce nesnesitelná :D
Přijde mi to takové dost nudné, ale jako zpestření a pro někoho možná i warm-up není špatné, ale doporučuji ztlumit zvuk a zapnout si hudbu;)

Glute, Inner Thigh a Outer Thigh workout

Tak první z dílny Fitness Blender. Jejich videa jsou skvělá v tom, že vám mužský hlas říká přesně, co dělat a když si nejste v Aj jisti, před sety je vždy tak 10 vteřin nanečisto, takže pak vše cvičíte správně.
Workout trvá 38 minut, ale cvičíte samozřejmě o něco méňě, kvůli všemu vysvětlování, takže tak 34 minut bych řekla:) Pokud chcete krásný nožky, jděte do toho, zaručuji, že nevyjdete schody druhý den,třetí už si možná budete moct sednout a pak můžete znova :D To znamená, že to stojí za to a pracuje, jak má.
Musím se přiznat, že ke konci mě stehna úplně pálily..ale pak se to překoná a je to :) Je to samozřejmě jen posilování bez kardia, takže doporučuji zacvičit před tím:) Dalším plusem je to, že v pozadí nehraje žádná hudba, nikdo na vás nekřící, abyste to nezvdávali atd.:D Neříkám, že to někdy není špatné, ale krásně se tak soustředíte na provedení jednotlivých cviků:)

Hiit Workout for Fat Loss


Tak další Fitness Blender, tentokrát kardio. Má 21 minut a docela dost se zapotíte. Jedná se to totiž o vysoký intenzivní trénnink (HIIT). To znamená, že cvičíte po intervalech ne po počtu cviků. HIIT není podle mého pro úplné začátečníky a jestli ano, tak rozhodně toto video. Myslela jsem, že si po něm dám ještě nějaký posilování, ale padla jsem docela :D Jsem hrozná v tomhle. Takže pokud máte tyhle typy cvičení rády, hurá na něj, třeba hned po dočtení článku!

Ab ripper X

Tak tohle není celé video, jen nějaká reklama, nemohla jsem to yt celé najít. Uričtě stojí za to si stáhnout, třeba na ulozto.cz to určitě najdete:) Je to cca 14 minutové video na posilování břicha. A naprosto ho miluju, zkoušela jsem desítky jinejch videí a tohle je číslo jedna:) Každý opakujete 25krát. "I hate it but I love it!"
Když jsem byla na rok v Anglii a přítel v USA, přes webku jsme o vždycky společně cvičili:D já sice měla už večer a on teprve přišel ze školy, jít spát s pocitem dobrýho cvičení je k nezaplacení:)


Tak pro dnešek to je zatím vše:) Příště zase bude další várka :) V sobotu si dělám čas na 1000 calorie burn workout od Fitness Blender, má hodinu a půl! Tak se těšte na moje pocity :D

7 comments:

  1. Glute, Inner Thigh a Outer Thigh workout zní dle tvé recenze dobře. Nohy bych opravdu potřebovala zformovat, tak že by? :))

    ReplyDelete
  2. diky za tipy :)) aspon konečne skusim niečo ine ako Cassey :))

    ReplyDelete
  3. z fitness blender jsem cvičila dříve videa zaměřené na břicho a ty byla úžasná ! :)

    ReplyDelete
  4. děkuji, děkuji, zrovna něco takévho hledám! :))

    ReplyDelete
  5. tyjo, to si musím založit! děkuju! :)

    ReplyDelete
  6. Děkuji za linky :) pořád se snažím zpevnit své tělo :D tak doufám že se k tomu konečně dokopu a pustím si ty videjka co jsi sem dala :)))

    Mimochodem přeji krásný víkend :)*

    nikol-kach.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Stačí třeba jedno video cvičit denně?:D

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird