Wednesday, March 6, 2013

Už zítra!

Tak už zítra touhle dobou budu mít po šerpování..:) Konečně nastal ten den, kdy mám maturitní ples. Je to tak zvláštní:) Na všech plesech našeho gymplu jsem si říkala, jak hrozně za dlouho bude ten můj (a jak se na tomhle můžu pěkně opít,protože vlastně ani není můj:D), ale je to tady:)) Jsem nervózní, natěšená, vystresovaná..zkrátka všechno zároveň. Asi to zní dost zmateně, ale ti, kdo zažili, určitě pochopí :D
Mám tu ještě malé food diary a jeden tip na nákup:))
A nezapomeňte se účastnit u Kamči banánové soutěže!

Dnešní dopolední svačinka ve škole:) Půlka tvarohu, půlka banánu, hrst Alnatura musli:)
Zavedla jsem si větší dopolední svačinky, protože mi ovoce zkrátka nestačilo..Mám poměrně malé snídaně, protože toho víc ráno do sebe nenarvu..Snídám sice kaše, ale je to docela malá porce na to,abych zůstala sytá až do oběda..Díky větší dopolední svačince, si posouvám oběd a už mi taky stačí menší..No zkrátka si teď hraju víc s velikostmi porcí a časem,abych zjistila,co mi nejvíc vyhovuje:)

Dnešní malá večeře, kuřecí salát s anansem:)
Poupravením porcí a časů během dne, teď skoro vůbec nemám hlad na večer:)
Určitě to pár z vás znáte, já objevila teprve dneska:D Byla jsem si koupit pár jogurtů a cottagů,protože jsem si myslela, že doma nic nebude..A vidím tohle, tak proč to nezkusit:) Přijedu domů..a pět minut po mém příchodu přijde máma a vyndavá na stůl přesně tohle, že to našla a chce to ochutnat :D Plus ještě ty samé cottage a jogurty,co jsem koupila já..Matka a dcera asi opravdu mají propojené mysli, jinak si nedovedu vysvětlit:D Máma má ráda zákys, já víc tvaroh..Chuť potěšila víc mě:) Chutná to více tvarohově:) Určitě budu kupovat dál, je to v lepším přenosnějším jogurtovém balení, složení skvělé, hodnoty také..proč ne:)

A co to tedy je Tvarohový fitness krém? Jedná se o zcela unikátní kysaný mléčný výrobek s lahodnou chutí a jemnou krémovou konzistencí. Bez přídavku barviv, konzervantů či jiných chemických přísad.

Tak mějte krasný večer, já si jdu dát lehčí cvičení dneska, jen 8 min abs, dlouhou koupel a doufám,že vydatný spánek ikdyž to moc nevidím:D
Ozvu se v sobotu/pátek:))

15 comments:

  1. já ten tvarohový krém neznám:(
    maturák si koukej pořádně užít!

    ReplyDelete
  2. Ten fitness krém jsem ještě nikde neviděla :/

    ReplyDelete
  3. Tak si to pořádně užij:-)) A to s těma svačinama mám taky..nestačí mi ovoce..:-)

    ReplyDelete
  4. ten Fitness krém je supr :-) akorát ta cena :-/

    ReplyDelete
  5. ten tvarohový krém určite vyskúšam vyzerá dobre :)

    ReplyDelete
  6. Ooooh! Zítřek ti závidím, pro mě to byl moc hezký den:))

    ReplyDelete
  7. Kde jsi ten krém kupovala? :))
    Jinak si užij ples!

    ReplyDelete
  8. Jídlo vypadá super! S kde jsi kupovala ten krém :-D... jinak maturák si užij! A hlavně fotit, já mám z maturáku hrozně málo fotek a zpětně mne to hrozně mrzí :-)

    ReplyDelete
  9. Já ať jím jakkoliv, stejně mám pořád hlad. :D Asi si začnu hrát více s potravinami, které jím, zkusím se zaměřit na ten glykemický index, nebo jak se to jmenuje. :)
    Svačina je skvělá, dělám si podobnou. A ten Tvarohový fitness krém zkusím. :) Kde si koupila? :)

    A ke komentáři: Das müsli mi nechutná tolik jako obyčejné müsli z tesca. Přijde mi to trochu umělý, asi jsem divná. :D

    ReplyDelete
  10. Možná bych ten fitness krém mohla zkusit, vypadá zajímavě :) ale teď mám veelkou zásobu vééééélkych jogurtů :D které musím sníst do dalšího pátku :D
    Maturák si užij! :)
    A taky si teď hraju s porcema a s jídlem přes den - aneb co mi vlastně vyhovuje. No a je tu jedna jasná věc, ráno si musím dát kousek sladkého jinak sem nepoužitelná :D a neodpírat! :)

    ReplyDelete
  11. Ples si hezky užij! Určitě to bude úžasné!:)

    ReplyDelete
  12. Psylliový chleba mám z penny. Je už krájený a stojí tuším nějak kolem 20kč a já si ho zamilovala :-)

    ReplyDelete
  13. Práve som natrafila na tvoj blog, ktorý je úžasný :) Milujem blogy o zdravej výžive a životnom štýle. Urobial si dobre, že si skusila do desiaty pridať tvaroh, pretože ten je zdravý a s ovocím úplne úžasný :) Avšak si myslím, že keby trošku zväčšíš porcie, tak by sa nestalo vôbec nič. Tá večera mi prijde strašne malá, ja si tiež zvyknem robiť lahšie večere a sú to väčšie porcie a predsa neskôr po nich vyhladnem. No určite idem blog prejsť úplne celý, lebo som tu zaregistrovala kopu skvelých tipov na jedlá :) Naozaj to tu máš perfektné :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird