Tuesday, November 12, 2013

Campusové snídaně a nová rubrika!

Ahoj, ahoj!:)
Tak jak se máte, při mrazivém počasí?
Já jsem celkem ve stresu z hromady testů, ale nic, co by jóga nevyřešila!
Už konečně cítím změny, jsem víc a víc flexibilní a a už mě tolik nebolí, to co bolelo na začátku! Hello progress! Ale józe dám asi samostatný článek, kdo by měl nějaké typy, oblíbená videa..šup si nimi do komentů:)
Dnešní článek bude ale o mých kolejních (kolejových?) snídaních:) Někdy není čas na focení, někdy není čas ani si tu snídani pořádně užít, ale tak snažím se:D
Nevím, jestli jsem to psala, ale na koleji jsem od pondělí do čtvrtka:)


Nevábná fotka vábné snídaně!:D OOIAJ!  Overnight oats in a jar:) Pohankové zalité mandlovým mlékem, ráno jsem přidala banán, mandle a samozřejmě spoustu skořice:)

Po velmi dlouhé době (cca 3 roky) uvařená kaše v hrnci na sporáku:D Pohankové, půl na půl: mandlové mléko a voda..Na vrchu apfel puree z DMka, kokos, mandle:)

3 lžíce řeckého jogurtu, odměrka čokoládového proteinu, jablečné pyré a jablko:) a myslím, že jsou tam i schovaný mandle:D
protein mám tento:)


Schované proteinové palačinky:) 2 bílky, 1 odměrka proteinu, půlka banánu, trošku vody..dělané na kokosovém oleji:) Toppings klasika a ještě se zmrzlým koko mlékem:)

A nejlepší nakonec, dostáváme se i k druhé části nadpisu!:)
Pořídila jsem si sem konečně normální mixér na smoothie!
Takže očekávejte nové a nové variace a různé recepty:)
Toto byla včerejší snídaně: 1 banán, 1/3 manga, několik lžič jablečného pyré (už potřebuje spotřebovat:D), mandlové mléko, trošku vody, půlka balení mladého čerstvého špenátu a zbyteček kokosového mlíka:)
Špenát tam vůbec cítit není, jen tomu dá barvu a extra vitamíny!


10 comments:

  1. Ahoj, děkuji. :-)
    Určitě v tom povaha hraje roli. Dneska jsem strávila tři hodiny s kámoškou, bylo to super, ale zase už jsem ráda v tom svém klidu. :-) Já jsem spíš ten introvertnější. Společnosti se rozhodně nestraním, ráda si vyrazím a pobavím se, ale miluju, když můžu být sama. :-) Jednou za čas je to takové, když to napíšu hippíkovsky, :-D "očišťující", když se člověk může sám zamyslet a zastavit a zhodnotit. :-) Třeba sama jít umíš, jen ses k tomu nedokopala. ;-D Mně to taky chvíli trvalo.
    Už jsem od léta necvičila pořádně jógu. Mám ráda videa s Tarou Stiles. Ten pokrok jsem vnímala, teď budu asi zase na začátku. :-/ Ale baví mě to, to je důležitější.
    To smoothie vypadá nádherně lákavě. Všechny tyhle fotky ve mě vyvolávají obizovací reflex. :-D Vždycky mě odrazovalo to listí tam (špenát a kdoví co ještě jsem viděla), ale asi bych se na to odvážně vrhla, mít to před sebou. :-P

    ReplyDelete
  2. Možná hloupá otázka.....dá se udělat smoothie tyčovým mixérem?? chtěla bych ho už konečně zkusit ,ale mixér bohužel nemám ??:-)

    ReplyDelete
  3. :) ty pohankové vločky jen namočíš přes noc a nevaříš a přesto jsou měkké? :-O Hustý! :D

    ReplyDelete
  4. Hele když si dáváš smoothie na snídani - zasytí tě to? Já bych si je totiž strašně ráda občas udělala, ale normálně když jim, tak potřebuju něco "žvejkat" :D tak se bojim, aby mi to stačilo ... ^^

    ReplyDelete
  5. No spíš bych seitan přirovnala k sojovému masu. Má takovou pórovitou/houbovitou konzistenci, ale ne úplně stejnou, měkčí, lepší. To se musí ochutnat. :-) Chuťově se taky musí dokořenit, upravuje se v podstatě jako maso. No musíš to vyzkoušet. :-) Jestli je ve městě, kde bydlíš, nebo poblíž, vegetariánská restaurace, ochutnej tam. ;-)

    ReplyDelete
  6. nic co by joga nevyresila, to je hezky. Ja jsem marodna ted nejak casto, tak moc necvicim a joga uz mi neuveritelne chybi:/

    ReplyDelete
  7. Ta první snídaně fakt nevypadá vábně....:D ale věřím, že byla dobrá.

    ReplyDelete
  8. Smoothie vypadá krásně zeleně :Dmě by na snídani asi nestačilo, potřebuju dlouhé sachry (jakože vločky :D)
    Overnight oats, musím je taky někdy zkusit, jenže jsem lenoch:D

    ReplyDelete
  9. mandle teď cpu taky všude :D a to smoothie vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  10. jaký mixer prosím? :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird