Saturday, August 25, 2012

Latest food time!

Je na čase přidat další fotodokumentaci mých jídel:) Poslední týden probíhalo zkoušení různých foťáků (děkuju tati, tady máš zmíněnou tu tvojí technickou podporu,dočasně si ho nechám jo?:)), fotografové brouků zapůjčovali foťák (T:)) a v neposlední řadě jsem si zprovoznila já svůj foťák. A tady máte výsledek a takovou malou food inspiration!

Ovesná kaše s hruškou,mandlí a pár rozinkama:)




Svačinka po cyklovýletu- čoko+vanilka lactose,sugar free drink, broskev:)

Ovesná kaše s malinami, bluma a půlka banánu s domácím mandlovým máslem. Miluju snídaně!

Večeře do horkých dnů:) Baby špenát,paprika,vajíčko,jarní cibulka, maliny a to celé pokapané balsamicem.

Bulgur s hovězím masem a jarní cibulkou na vrchu. Protože hlad byl velký a bulguru málo, leží vedle ještě rice cake s lososovou pastou a eggcheesem (výborná kombinace!).

Ovesná kaše s blumami, čtvrtka broskve a znovu půlka banánu s domácím mandlovým máslem.

Naběračka babiččiny nejlepší bramboračky, znova eggchees a rajče.

Trošku ovesných vloček s půlkou bílé Activie, broskev a chleba (domácí, o tom později:))  s domácím mandlovým máslem. To ráno jsem potřebovala nakopnout, kafe a zelený čaj pomohli!:)

První snídaňová vyjímka k učení! Půlka grapefruitu, vajíčko na slunečnicovém chlebu.

Svačinka:) Banán namazaný na rýžový chlebíček se skořicí. Přijde vám to jako zvláštní kombinace?:D Zkuste to, nezklame vás!
Pokračování banánové svačinky..:) Rozmixovaný jogurt se zbytkem banánu a skořice. Banánové dopoledne je snad ještě lepší než to broskvové:D


A opět můj nejoblíbenější a nejrychlejší...celozrnný kuskus s tuňákem!


Ano,ano moje nejoblíbenější snídaní jsou ovesné vločky na milion způsobů:D Jak je máte nejraději vy? Já je dělám z vody a osladí se mi to samo ze šťávy z ovoce:) Občas si přidám i lžičku oříškového másla:)
A chtěli byste na něco recept? Třeba na bulgur?:)

2 comments:

  1. Pane jo, máš to luxusní ty fotky...moje jediné štěstí je, že si vždycky nové články na webech, které sleduju prohlížím až po jídle :D
    Já si většinou smíchám k snídani tvaroh budto s ochuceným jogurtem Activia anebo s bílým + lžičkou domácí marmelády...a přidám nějaké třeba ovoce nebo rozinky nebo oříšky, na co jec chut :)

    ReplyDelete
  2. Samé mňamky :) Celozrnný kuskus taky můžu. Už mi docházejí zásoby, budu si pro něj muset skočit. No a snídaně bez ovesných vloček? To už si snad ani nedokážu představit :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird