Wednesday, December 19, 2012

Eating out!

rajčatová polévka, mrkvový salát s ananasem (Express sandwich-Palladium,Praha)

Taky se vám někdy stává, že si nestíháte zabalit jídlo a najednou skončíte někde o hladu? Mně se to stává poslední dobou (vánoční nákupy jsou zláci největší!)  docela dost často :D Ale určitě hned nehrábnu po hamburgeru nebo po salátu, ve kterém je jenom ledový salát a dva kousky rajčat! Snažím se, co nejvíc zasytit a zároveň si nezaplácnout žaludek něčím nezdravým:) Tady je pár mých svačinek!



Salát s opravdu hooooodně balkánského sýra, půlku dávky sýra jsem tam nechala:D Jogurtová zálivka (která má být domací,ale nemůžu věřit všemu;), nejlepší zeleninová polévka, kterou jsem kdy jedla, promiň babi!
(opět express sandwich -palladium,Praha)

Svačinka během bruslení, kukuřice!


Tuhle pochoutku jsem měla zrovna včera, když jsem pospíchala na bráchovu besídku..utíkala jsem přes Staromák, všechno vycházelo podle plánu..akorát ta tramvaj nejela 10 minut, jak jsem předpokládala, ale 35..:D Každopadně..jsem umírala hlady, tak jsem si alespoň koupila něco jako jogurtové smoothie: Acai berries, jedna activia, musli, banán a slečna mi to ještě zakápla agave syrupem místo medu (už od malička ho nemám ráda..:D) a cena kupodivu nebyla vysoká- 40 kč..
Jinak o acai berries už jsem slyšela dřív, v Anglii to byl hrozný hit v pilulkách, moje host máma to jedla a nic moc účinky. Tady jsem je v obchodech čerstvé, ani mražené zatím neviděla:/ Určitě bude článek i speciálně o nich:)

D.

1 comment:

  1. já si jídlo připravuji s sebou :)
    ta kukuřice je rozkošná!:D

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird