Tuesday, June 11, 2013

19, Zgym, Canon!

Ahoj holky!:)
Omlouvám se pauzičku, ale probíhalo poslední učení, loučení s kamarádkou a narozky..! Teď bych se měla taky učit..ale naaah, už na to kašlu :D Jsem bez motivace atd:D
Běžel tady někdo Spartan race?:) Přítel a spolužáci běželi, příští rok jdu do toho taky!!
V neděli jsem tedy oslavila 19. narozky, postěžovala si, že jsem zase a že za rok už mi bude 20..!:D Moc jsem zatím neslavila, celý den jsem se učila..:D Mamka uvařila moje oblíbená jídla- zapečené lilky, saláty, nějaké maso a já si udělala narozeninový pohár:D
A protože se dárek vůbec neřešil, tak jsem nečekala ani nic velkýho atd..Ale musím se pochlubit tím nejhezčím dárkem pod sluncem, skoro jsem až štěstím brečela:D

Fešák!

Tak konec o mě, jdeme se bavit o jiných, konkrétně o naší Zuzce. Určitě jste zaregistrovali změnu celého konceptu jejích workout. Zuzka otevřela zcela nový projekt- Zgym, kde bude uveřejňovat nové Zwow's- první zde je Zwow 71 a úplně nové Zshred, což je spíše intenzivnější cardio. Každý týden bude jeden Zshred a jeden Zwow. Ten háček je v tom, že Zuzka Zgym zpoplatnila. Za což jsem na jednou stranu ráda, zaslouží si to. Značka Zuzka Light už není jenom ona a kameraman, jako to bylo u Bodyrocku. Za jejími DVD a Zwow's stojí celý tým lidí. I prostory jsou přeci jiné než tomu bylo u Bodyrocku- v obýváku. Cena za jeden měsíc je 10 dolarů, což je 200 korun. Za permanentku do fitka na měsíc dáte přes tisíc. Jen takové srovnání..:) Já členství už mám a musím vám říct, že nelituju! Zshred 1 je naprosto perfektní a navíc Zuzka přidala i 8minutový warmp up i cool down! Zítra si zacvičím Zwow 71 a přidám dojmy:) Těm, kterým se nechce za Zgym platit (chápu to a neodsuzuju) vypíšu oba dva workouty a zkusím nascreenovat cviky, co vy nato? Měli byste zájem?:)


Zítra mi začnou už naplno prázdniny, tzn. žádný prokletý učení až do Října! Ještě netuším, kde se začnu učit..ale dám vám brzo vědět. Něco mi říká, že to bude Mladá Boleslav. Uvidíme! Jsem z toho celá nervozní ze všech těch změn:) Ale příjemně nervozní!
Zítra bude článek o sladkých bezlepkových snídaních, tak si připravte chuťové pohárky!

Můj narozeninový pohár:) Lískoříškové mléko, jahody, půlka banánu, lžička arašídového másla:) Zkrátka všechno,co miluju v jednom:D
Už jsem postahovala příručky o focení jídla, teď to jen uvést do praxe. 
A když už je tento článek zase jednou o mě, musím se pochlubit cizím peřím. Přítelem, fotografem hmyzu..přidám pár fotek, nepotřebují komentář:)


A milion dalších..moc nevím,který vybrat:D

To už je moje fotka, šelma moje! 

Omlouvám se za osobnější článek, zítra vám zase budu dělat chutě, co vy na to?:)

13 comments:

  1. Foťáček je parádní, těším se na krásné fotky! :P
    Určitě bys pro představu mohla zveřejnit informace k novým Zuzčiným tréninkům. :))
    Já ještě placení zvažuji, ale pravděpodobně do toho nepůjdu. Teta, která žije v Americe, mi bude posílat obě sady Zuzčiných nových DVD, takže budu mít co dělat s nimi. :)) Jinak, co se týče posilovny, tak tady u nás za ni dám za měsíc 550 Kč (to jen na upřesněnou). ;) Nevím, kde přesně bydlíš, ale teda tisíc korun za měsíc je celkem pálka. V porovnání s těmi "pár kačkami", které se platí za měsíční členství u Zuzky.

    ReplyDelete
  2. Osobní články mám nejradĕji, na fotky se tĕším. Já foťákem nefotím, mám radĕji telefon a ta kvalita je však o hodnĕ horší.

    ReplyDelete
  3. Gratuluju k narozeninám a ke skvělému dárku :)) Zuzce fandím, aby s projektem uspěla! :) Mám čerstvě permici do posilky, takže by to pro mě bylo trochu na nic, jsem ráda, že se posbírám ze země den po cvičení ve fitku :D

    ReplyDelete
  4. Ahoj Dendý:-* omlouvat se za pauzičky je zbytečné, chápeme to!:)
    už 20 :P to letí! a lilky bych si dala :D jak bude doslavovat?:)
    "nečekala jsem nic velkýho":D haha! je supr :P to bude fotek<3
    Zgym jsem ještě nezaregistrovala, stydím se, ale zpoplatnění se vůbec nedivím :) ikdyž, málo peněz nemá řekla bych:D
    prázdniny si koukej naplno užít:) a já už se těším, až si užiju tvůj článek o snídaních! mmm
    lískoříškové mléko bych ráda ochutnala :)

    ReplyDelete
  5. Všetko najlepšie prajem :)) Veru, ten čas neuveriteľľne letí :/ Darček je krásny, ja by som sa veru aj rozplakala :D , takže sa teším na fotky ;) Ja so Zuzkoz cvičiť nezvyknem, ešte ani raz som necvičila, ale myslím si, že si správne poznamenala, že permanentka vo fitku je omnoho drahšia a myslím si, že táto suma nie je vysoká pre niekoho, kto s nou fakt cvičí :)

    ReplyDelete
  6. Mám moc ráda osobní články:)
    Ty Zuzčiny workouty by mě zajímaly, určitě je přidej:):)
    A opožděně přeji všechno nejlepší!:):)

    ReplyDelete
  7. Dodatečně přeju všechno nejlepší!
    O Zgym jsem uvažovala ale stejně pořád nevím :D Ikdyž aspoň n měsíc bych to zkusit mohla..
    Těším se na bezlepkové snídaně- jsem zvědavá! :)

    ReplyDelete
  8. spartan race bych se chtěla taky jednou zúčastnit, ale zatim na to nemám koule :D kde to vůbec je? :D přítel fotí stejně krásně jako ty, jste oba talentovaný :) to by bylo fajn, kdybys nám sem hodila nějaký cvíčo od Zůzy, ale abys z toho neměla pak problémy, že to tu nelegálně ukazuješ.. :)

    ReplyDelete
  9. To má i "nechutnější" ty fotky :-D Třeba ty další pavouci bléé :-) a jinak krásnej fotáček:-*

    ReplyDelete
  10. Tyjoo, ten foťáček, krása!

    ReplyDelete
  11. Super foťák, ty se máš! Tak to se můžeme těšit na ještě kvalitnější fotky :). Také přemýšlím o koupi foťáku..Nechceš v budoucnu udělat "recenzi" ne tenhle Canon :)?
    MalaMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. To by bylo supr, kdybys ty workouty od Zuzky občas zveřejnila! :) Já k tomu bohužel přístup nemám :( A teda ty fotky jsou úplně božííí :)

    ReplyDelete
  13. bylo by skvělé, kdybys tu napsala něco o těch nových zwows :)!! a fotky jsou bezkonkurenční :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird