Saturday, March 8, 2014

Insane eating!

Krásné slunečné odpoledne!
Jestli mi něco dokáže navodit dobrou náladu a úsměv na tváři, bude to hezký počasí:)
Já, jakožto velký odpůrce zimy a vynálezce teorie, že sníh má být jenom na horách a doma teplo, mám náladu přímo skvělou:D
A když do toho přidáme endorfiny ze cvičení a super lidi, kteří jsou kolem mě..máme lék ke štěstí..:)
K nadpisu..food diary by bylo obvykle, ale když jsem začala cvičit Insanity, máme tu insane food diary, ikdyž se ve složení vlastně téměř nezměnilo:D
Ikdyž bych chtěla, aby se něco změnilo. A tím nemyslím jídlo, ale samotné fotky. Mám pocit, jako kdybych se zasekla a chci se posouvat dál:) Stal se z toho pro mě takový koníček a proto mám pár otázek, Pražáci, neznáte nějaký levný obchod s hezkým nádobím a dekoracemi? Mě napadá jenom Nanu-nana, Ikea mi přijde "obyčejná", na to co bych chtěla:)
Ale teď už jdeme jíst!

Snídaně ještě z hor:) Půlka cantloupe, vevnitř chia pudding, trošku sojového jogurtu, trošku přesnídávky a banán:) Řeknu vám..tohle je největší vynález:D A hlavně máte o kus nádobí míň..a to se vyplatí ne?:D

Taky ještě horská svačina po dnu na svahu, horké jahody s troškou mandlového mléka a chia (jednou koupíš chia semínka, všude cpeš chia semínka..:D)..
Oběd a dva mé objevy na jednom talíři:) Žampiony s tvarůžkem O:) Nejdřív osmahnete na kapce oliv. oleje, pak podlijete troškou vody a nakonec přidáte na kousky nakrájený tvarůžek a necháte rozpustit:)
Cizrnové placičky/houstičky..cca 50g cizrnové mouky, sůl, prášek do pečiva a voda od oka, těsto by mělo být lepivé a ne příliš vodové:) Tyhle jsem opekla na pánvi, protože trouba byla okupovaná, ale za to byly pěkně křupavý:) Vzadu je lilková směs od babičky, nevím, přesně jak to dělá, ale byl to lilek, rajčata, česnek,cibule, sušená rajčata:) Jedla jsem to už jako menší, kdy jsem odmítala jakoukoli zeleninu:D

Svačina ke kafi, proteinový chleba (ještě z Rakouska) opečený v toastru, na jedné půlce čočková pomazánka (typu alnatura pomazánky), na duhé kokosové mléko se skořicí:)

Dezert jako část večeře, další část byl salát s cizrnou,ale fotky nejsou hodny publikace:D
1 odměrka proteinu, 1 bílek, kapka sojového mléka a do mikrovlnky:)
To žluté je Jell-o, které mi přišlo od host mámy přítelez USA (i ona mě zná moc dobře:D), je to vlastně sugar a fat free pudding, má i dost málo kalorií, takže jo, je to velká chemie, ale tady není ani pořádně celá lžička a navíc je to vynikající jako poleva na mug caky O:) 

A další, tentokrát rozpadající se snídaňový mug cake před Insanity:) Zase s troškou Jella, kokosovým mlékem a lžičky carobelly:) Tentokrát je ještě v mug caku rozmačkaný banán:)

Oběd,quinoa s uzeným tofu udělaným na cibulce s cizrnou:) 
Rychlovečeře, žampiony, uzené tofu,špenát, hummus:)




















Klasická smoothie bowl k snídani s nevábnou barvou..v základu: 1 a půl banánu, hrstka baby špenátu,mražené jahody. Nahoře zbytek banánu, kokos, pohankové pukance:)

Postworkoutová pěna, "snědená" brčkem po cestě na matiku:D
1 odměrka proteinu, 200 ml vody, mražené jahody.

Rozmazaná rychlofotka večeře, ale kombinace byla výborná, tak tu musí být. Na kokosovém oleji jsem osmahla žampiony, pak přidala cizrnu s nakrájeným celerem a úplně nakonec nakrájené červené zelí. Trošku jsem to podlila vodou, okořenila a přidala i medu (agáve nebylo).
A voalá experiment se docela povedl:)

Skoro přetékající smoothie bowl k snídani, základ zase úplně stejný:) Navrchu tentokrát i máslíčko:)
Oběd ze zdravé výživy (Gája, Mladá Boleslav), vlevo nastrouhaná kedlubna,tofu s kukuřicí a mrkví, vpravo pohankovo-jáhlové placičky na houbách a cibulce:)

Afterparty snídaně:D Sójový jogurt, banán,přesnídávka, pukance,kokos,máslíčko..:D

Dnešní snídaně, rozmačkaný 1 a půl banánu, dva bílky, 1/2 odměrky proteinu, v misce udělané v mikrovlnce. Toppings: zbytek banánu, kokosové mléko, karobella:)
A ano, nedělá mi problém sníst 2 banány k snídani
Ne, po ovoci netloustnu, ani nejsem přecukrovaná.





















A dnešní výborný oběd!Mamka mi koupila tofu burger (z CL), tak to bylo jasné! Houstičky jsou ten samý recept jako výše, jen tentokrát dělané v troubě. Navrchu moje osobní verze rajčatového chutney:D Opečená cibulka s rajčaty a kořením:) Na straně je zbytek chutney i burgru:)

Zvířecí okénko:

Moje blondýnka <3

Jedna ze dvou mourovatých královen domu!

Pejsek, kterého jsme dneska potkali s přítelem na procházce..a zamilovali si ho..o teď: náš budoucí pes..:D

Tak to by bylo vše, mějte se a těšte na zmrzlinový a pudingový recept!

19 comments:

  1. Pěkně si tedy baštíš! :P
    Blondýnku mám doma také takovou. ♥ :))

    ReplyDelete
  2. Super fotky!
    K tomu mému článku, jde o mou nemocnou kamarádku... Není to lehký, čeká jí rok léčby zavedené kanily v hrudníku,hubnutí a vypadání vlasů.. když to půjde dobře,tak to bude "jen rok" ... Ono je to dost z toho článku nepochopitelné...

    ReplyDelete
  3. no na recepty se těším jak malá, zatím slintám nad tvými fotkami ^^ hezké nádobí mě moc nenapadá, kde vzít, vím že se mi třeba líbilo v Potten und Pannen nebo jak se to jmenuje v Berlíně a pobočky jsou i v Praze, ale tam se nedoplatíš ..

    ReplyDelete
  4. Ježiš ty fotky na konci jsou úžasné!:) Blondýnka je zlatý retrívr?
    Sluníčko dělá zázraky, jakmile vyleze, hned mám lepší i aktivnější náladu:) A fotky vypadají skvěle, díky za tip -houby + tvarůžky, to musím zkusit.

    ReplyDelete
  5. Ty máš krásně usměvavou bloncku, ale kocour vypadá správně požitkářsky. :-D
    No vytiskla jsem si nejdůležitější litevské fráze, ale angličtina byla nakonec rychlejší a použila jsem jen frázi, že chci pivo. :-D
    Cizrnové placičky dělám jen tak, že udělám hummus, vytvaruji placky a obalím v kukuřičné strouhance. Na hřibečky nejsem, ale s tvarůžky to nezní špatně... :3

    ReplyDelete
  6. Ty krásko, Deni, to jsou takový krásný dobroty!! Kdybys mi viděla, jak jsem na ně koukala s otevřenou pusou a obdivem! To jsem Ti musela hned napsat :)

    ReplyDelete
  7. Miluju zvířátka, a ještě tak hezké fotky, krásné :) Ten pejsek vypadá smutně :( snad u vás najde domov :) :P

    ReplyDelete
  8. Takových krásných jídel! Zvířectvo překrásné. Obchod Ti mohu doporučit ještě Butlers na Čerňáku, občas tam také něco koupím.

    ReplyDelete
  9. kočky mám radši než psy, jsou takové magičtější. Tvé fotky se mi náhodou moc líbí, tak jsem zvědavá jak je vylepšíš. To s tím melounem je bezva nápad :)

    ReplyDelete
  10. Nádherné fotky, opravdu :) A zvířecí okénko je nejlepší :D My máme doma zakrslého králíčka, kterého fotit je za trest :D Chvíli neposedí a fotky jsou rozmazané :/

    ReplyDelete
  11. krásné fotky jako vždy..a z Prahy nejsem, ale do nanu nana taky chodím a jejich doplňky miluju, ale většinou mě nějaké dekorace ohromí, když jsem někde na dovolené tam v těch jejich místních mini obchůdcích :D vždycky se tam najdou nějaké rozkošné věcičky :).. a doufám, že si užíváš insanity :)!

    ReplyDelete
  12. Ale, muck muck na vaše zvířátka :D, jsou krásná a sladká :). Avšak jako tvoje fotky jídla, to je dobrot! A navíc takových alternativních, krásně nafocených!

    ReplyDelete
  13. Všechno to máš tak zdravý a přitom tak lákavý a krásný, tak se mi to líbí :)
    A ten mug cake musím taky vyzkoušet (ale nemám protein, musím zase vyžebrat u přítele:D), včera jsem si dělala z čokoládového proteinu palačinku - jen odměrka proteinu, vajíčko a 100ml mléka a byla to dobrota :)

    ReplyDelete
  14. Všechno vypadá moc lákavě!:-)

    ReplyDelete
  15. chci ten dezert!!:D krásné odpoledne i tobě :) lék ke štěstí máme, máme

    ReplyDelete
  16. V tom rakousku se to musí žít... :D
    A fotky zvířat jsou neuvěřitelné!! :)

    ReplyDelete
  17. Mňaaam. Vypadá to všechno superskvěle!
    Ta první snídaně je dokonalá. ♥

    ReplyDelete
  18. mnam vše vypadá hrozně dobře :)

    ReplyDelete
  19. No já byla teď v Tesco MY nahoře v patře s bytovýma doplňkama a docela bych si tam nádobí vybrala (hlavně krásný dětský talířek s ovečkou) :)

    ReplyDelete

Děkuji za komentáře:) Odpovídat budu k vám na blog nebo do komentářů, nejde mi přidávat odpověď:(



blogger template by lovebird