A složení:) V porovnání s ostatními to není špatné.
Tadááááá:D Bohužel jsem zapomněla koupit nějaká semínka, tak byl jenom takhle :/
A moje radost,že se mi povedl chleba, který by zvládl udělat i můj brácha..:D
Před procesem dělání mandlového másla:) Není nic jednoduššího! Jen to naházet do strojku a mít trpělivost:) Já do másel nic nepřidávám,žádný cukr, žádnou sůl, ani olej. Ale fantazii se meze nekladou:) Můžete tam zkusit namlít cokoli;)
A hotovo:)
Chleba i máslo pohromadě:))
Máte nějaký dobrý recept na chleba?:)
Nejdůležizější na celém prčení je mít dobře prohnětené těsto
ReplyDeletePromiň, zapomněla jsem napsat,že T byl hlavní hněteč těsta:P
DeleteTaky jsme dělávali "instatní/předpřipravené chleby", kupovali jsme je v lidlu, ve zdravé výživě by nás to tenkrát snad ani nenapadlo, pak nám přestal chutnat a začli jsme dělat evht domácí :D z domácího kvásku :)
ReplyDeleteAle tobě tleskám, protože jak mamka vždycky bojovala s chlebem aby to měla všechno ve správném poměru, pak se to ještě musí začít péct ve správnou chvíli aby zase nespadl :D
A můžu se zeptat jakou máte domácí pekárnu? Strašně ráda bych si doma také upekla vlastní zdravý chlebík, ale ráda bych nějaký stroj, který bude svou kvalitou odpovídat i ceně :)) Mimochodem moc povedený chlebík. Závidím.
ReplyDeleteTo je úžasné. Zírám na chleba i na máslo.
ReplyDelete