- rozmixujeme broskev,pár hroznů a půlku banánu
- smícháme se libovolným počtem kelímků bílého jogurt (já použila dvě Activie)
- jogurt nalijeme do pytlíku, odstřihneme růžek a tečkujeme na plech s alobalem a šup s tím do mrazáku:))
Mražené hroznové víno..:D věřte nebo ne, je to pochoutka. Skvělá na to,když šmejdíte po kuchyni, radši šáhnout po pár kuličkách vína než po něčem nezdravém:) Hroznové víno musí být bez pecek a když zmrzne je ještě sladší než normálně:)
Mražené víno je opravdu lahodné, zajímalo by mě, jak jsi na to přišla :)
ReplyDeletenapadlo to kamaráda mého přítele v Americe..:) ano, i tam jedí ovoce:D
DeleteTo je zajímavé, už jsem to zahlédla na jiném blogu, ale vůbec by mě to nenapadlo s hroznovým vínem :D
ReplyDeleteJeště, ocenila jsem tě na svém blogu :)
DeleteMňam, horší je že tomu nezdravému se hůř odolává. :)
ReplyDeletetak je právě lepší mít po ruce něco zdravého, třeba nakrájenou zeleninu v mističce v lednici nebo na lince:)
DeletePáni to zkusím, to bude bašta :-D v takovým vedru ;-)
ReplyDelete