Přece si neodepřeme grilovačky, ty k létu patří!
1 nektarinka
cherry rajčátka
1 lžíce olivového oleje
stroužek česneku
šťáva ze čtvrtky citronu
sůl,pepř
1. Začneme přípravou marinády: do ol. oleje nastrouháme česnek, přidáme šťávu z citronu a osolíme, opepříme.
2. očistíme houbu, rozkrojíme nektarinku na půlku
3. pomažeme marinádou houbu i nektarinky, ale trošku si necháme ke grilu
4. rozpálíme gril/troubu a začneme portobello i nektarinky opékat, z obou dvou stran, občas pomažeme marinádou
5. když je hotovo, naskládáme do housky vašeho výběru:)
Tak, jak si zatim užíváte prázdniny??:)
greenkitchenstories
vypadá úžasně!
ReplyDeleteto je skvělé, vážně!!:) ale o té houbě slyším poprvé:D
ReplyDeleteV Tescu, ale mají i v Bille nebo Albertu:)
ReplyDeleteúplne úžasné :) Teším sa na Food diary ;) Ja zatiaľ prázdninujem tak o ničom. Ani mi to nepripadá ako prázdniny :D
ReplyDeleteto je mazec:O
ReplyDeleteluxusní :) tu houbu se někde sebrala nebo koupila? :D
ReplyDeleteto už mám vyhlídnuté asi rok (viděla jsem na bodyrocku), ale nikde jsem nesehnala velkou portobello za slušnou cenu, tak jsem si udělala zatím jen plněné žampiony :D vypadá to krásně ;)
ReplyDeleteGrilování si neodepřu nikdy :) Zatím prázdniny nic moc, to počasí to kazí :-/
ReplyDeleteVypadá luxusně :)
ReplyDeleteSakra, to vypadá dobře :D A to prosím houby nejím... A jak to tak vidím, asi budu muset zkusit tu kokosovou mouku taky :)
ReplyDeleteuž aby u nás byly trhy a já si mohla koupit portobello, s tou nektarinkou to musí být zajímavé
ReplyDeleteto vyzerá úžasne :)
ReplyDelete