taky se vám někdy stane, že máte celé týdny skvělou náladu..smějete se. A pak přijde týden debil a všechno se začne hroutit..ale vy stejně všechno polykáte a dusíte uvnitř, protože si myslíte, že když si okolí ničeho nevšimne všechno bude fajn?
Né? No mě jo. Ale bude líp, snažím se!:)
Dneska tu sedím, poslouchám pořád dokola Booyah a snažím se myšlenkama utéct někam do Anglie nebo alespoň blíž do Německa, sad story.
Chcete ještě něco říct, pokud jsem to už neříkala někdy dřív? V červnu to budou dva roky, co jsem se vrátila. A víte, že já se s tím ještě nesrovnala? Ještě jsem se psychicky nevyrovnala s tím, že jsem tady v ČR. A nejvíc mě štve to, že já se ze začátku snažila být taková jako v Anglii..snažila jsem se bavit s lidmi v metru, přišlo mi to úplně přirozený začít se bavit s cizími lidmi nebo se na všechny usmívat. A teď? Jsem akorát naštvaná jako všichni ostatní.
Ale někdy, když mám dobrou náladu, tak si hraju s lidmi okolo a směju se na ně a koukám, jak je to naštvává:D Občas se někdo usměje zpátky, ale je to prostě minimální..
Takže pokud někdy v metru potkáte blondýnku, co si brouká se sluchátka a směje se na babičky, tak to budu asi já:D
Huh..tak pokud jste se dokousali mým myšlenkovým pochodem, až sem..čas na jídlo??
Preworkoutová snídaně- questbarka udělaná jako pizza, potřená kokosovým mlékem, banán a navrchu rozteklá karobella.
Bazalkové tofu s cizrnou na kokosovém oleji s worcester omáčkou:) Okurka a hummus:)
Ať už je světlo, když večeřííííím:(
Klasicky, smoothie bowl nesmí chybět:) Tentokrát poprvé letos z čerstvých jahod!
Léto, pojď už!
Tofu do Fitfambakers na parapetu!:)
Tofu jsem naložila do sójové omáčky se lžičkou agáve a nechala, tak 10 minut marinovat.
Mezitím jsem si rozmixovala půlku květáku na "rýži", osmahla jsem ji na sucho na pánvi a přidala lžičku červeného kari (to, jak se prodává v obchodech v mezinárodních odděleních:)), a lžíci vody, neměla jsem kokosové mléko a pusa mě docela dooosti pálila, ale mám to ráda:D
Pak jsem si na pánvi rozehřála kokosový olej a zprudka tofu opekla a na talíři pak posypala kokosem:)
Zatím snad nejlepší úprava tofu, co jsem kdy jedla:) Většinou jsem totiž líná a nemarinuji, tak teď bych chtěla zkoušet další marinády, máte nějakou osvědčenou?:)
Svačinka, při učení aneb zbavování se zásob PB! Další sklenice bude, až po skončení Insanity za odměnu..což je někdy na konci dubna, oh gott!
Ne, že bych chtěla omezit tuky nebo tak..ale kvůli týhle potvoře omezuju právě jakékkoli jiné zdroje.
Takže zase přivítám mandle, avokádo a podobně:) Navíc mi přijde, že je to už skoro nezdravá závislost:D
Byla nebyla jedna Denisa, která celý život nesnášela fazole.
Ve svých skoro 20 je, ale omylem ochutnala v salátu v restauraci..a hele..:D
Takže osudový okamžik mého života, fazole se mi dostaly do jídelníčku.
Večeře-baby špenát, uzené tofu posypané sladkou paprikou, červené fazolky a 1/3 banánu se skořicí..tak tam na mě smutně koukal načnutý z rána, tak jsem ho tam nemohla nechat a porušila všechny zákony o ovoci na večer..a asi to budu zařazovat častěji, byla to super kombinace:)
Další fazolová rychlo večeře:) To úplně nalevo je bilknový tofu krém z Billy:)
Neviditelný chia gel přelitý banánovo-špenátovým smoothie.
Vím,že už to musí být nuda, ale když vám něco chutná, tak vám to chutná no:D
Oběd-nadýchané bílkové "tortilly" s hummusem a tvarůžkama:)
5 bílků
2 lžíce psyllia
30ml sójového mléka
tak přesně tohohle se bojím po mém návratu a vím, že se s tím budu HODNĚ dlouho srovnávat ... za tebou budu jezdit do MBčka a budem si hrát na velký angličanky :DD
ReplyDeletejéééj, ten recept na tortilly je úžasný! to si hned aj uložím :) a zvyšok úplne krásne jedlá :) Akurát tie večere by mi určite nestačili ale strukoviny a obzvlášť fazulky mám tiež moc moc rada :)
ReplyDeleteVšechno jako vždy vypadá skvěle!:-)
ReplyDeletemáš vždycky úžasná jídla které mě pokaždé z 80% zaujmou :D:))
ReplyDeleteMěly bychom se potkat! ;-) Také se směji na lidi a mám obrovskou radost, když mi někdo úsměv vrátí.
ReplyDeleteKrásný den!
http://beh-na-dlouhou-trat.blogspot.cz/
Zase to máš krásný:)
ReplyDeletea asi jsem úplně blbá a slepá....ale kde tady máš to "sledovací" blogové tlačítko?:D
Moc krásné recepty jako vždy :) pečenou questbarku musím zkusit, jsem zvědavá jaká je:)
ReplyDeleteJinak můžu se zeptat - víš jaký máš odhadem denní příjem?:)
Ještě bych se chtěla zeptat, kde questbarky kupuješ a jestli netušíš kde mají fakt velký výběr v příchutích? (u nás v ČR samozřejmě) :)
DeleteNení možnost se tam zase vrátit?
ReplyDeleteJá se vždycky cítím hrozně, když se na mě někdo usmívá a chce se mi utéct. :D
Jinak to tofu vypadá dokonale. Květákovou rýži takhle dělám, ale raw - nesmažím, na to nějakou omáčku z rajčat, avokáda.. mm. :D
ty se fakt směješ na lidi v metru? :D tak to já se asi řadím do těch nabručených, kteří chtějí mít pokoj, když cestují veřejnou dopravou :D
ReplyDeletejinak fotky opět nádherné!
Když mám komunikativní náladu, sundám sluchátka a normálně se bavím s lidmi, když je k tomu vhodná příležitost - ve vlaku, na nádraží, když je zpoždění, v obchodech, na výstavách. Naučila jsem se to, co dojíždím čtvrtým rokem do Olomouce, je to studentské město, takové otevřené. Když se mi poprvé stalo, že mě někdo cizí oslovil jen tak, byla jsem vyvedená z míry ještě několik dní. :-D V pátek, poté co jsem vyprovodila přítele na autobus, jsem šla nakupovat a usmívala se na lidi, protože bylo prostě krásně a koupila jsem si super věci ve slevě. :-D Taky se občas cítím jako pako. :-D Přitom nejsem moc otevřený člověk, ale když mám radost, tak to neumím držet v sobě.
ReplyDelete"Tofu na parapetu" vypadá skvěle. Je uzené?
Co jsi mi komentovala ten článek s "detoxem", tak jsem začala sledovat svoje porce a dost se mi to osvědčilo. Asi jsem si dávala zbytečně moc. Teď nemám hlad a cítím se lépe, a taky konečně zase klesla váha. ;-).
oooooch. barvy, barvy, barvy, tortilly!:3 zdravím kočko, týden debil občas přijde, ale víš, že to odezní, takže důvod k úsměvu! Booyah si poslechnu
ReplyDeletebavit se s cizími lidmi tady nejde no... ačkoliv je to fajn, tolik se těším až vypadnu! (doufám že vypadnu)
já si někdy popovídám s cizími lidmi, ale většinou spíše se seniori, s lidmi v mém věku moc ne. Někdy se snažím na lidi usmívat a být pozitivní, což když svítí sluníčko je v pohodě a ani lidi se na mě tak divně nekaboní, ale to když je hnusně to jsou pohledy :)
ReplyDeleteMnam! vypada to vše skvěle!
ReplyDeletehttp://nikakaworld.blogspot.cz/
Všechno je tak nádherný :)) Fazole zbožňuju :))
ReplyDeleteKrásně barevně jíš, to se mi fakt strašně líbí.
ReplyDeleteRozumím Ti, i když vlastně nemám šanci Ti rozumět. Do ciziny jsem na delší doby nikdy nevyjela, ale vím, že přestože jsem byla v zahraničí třeba týden, nikdy se mi nechtělo zpět právě kvůli lidem...přijde mi, že tady v ČR jsme prostě všichni uzavření a zamračení, nekomunikativní a jedeme si "jen to svoje". A když se začneš usmívat, koukají na Tebe jako na blázna...horší je, že jsem někdy přesně taková :) No tak doufám, že se nálada zase spraví!
ReplyDeleteJinak jídlo vypadá úžasně, dobrý nápad s tím tofu :)
dostala jsem móóc velkou chuť na špenát! :D a chia gel! :D
ReplyDeletedostala jsem móóc velkou chuť na špenát! :D a chia gel! :D
ReplyDeleteAhoj :) S tím usmíváním jsem na tom stejně! Vždy se culím na všechny kolem a počítám, kolik lidí mi úsměv opětuje.. Jinak jsem se tě chtěla zeptat, zda s takovými porcičkami nemáš hlad :) neber to ale nijak zle, prosím ;) měj se hezky :)
ReplyDelete