Jak jste si užili víkend? Podnikli jste něco venku? Já jenom procházkovala, ale tenhle víkend bych ráda někam na brusle:))
Recept byl trošku experiment, ale vyšel výborně! Můžete z toho vlastně udělat, co chcete, možná i upéct to šlo?:D
Základní suroviny:
cizrna
hodně zralé banány
agáve
karob
kokosové mléko
Já použila půlku plechovky cizrny, 4 malé hoodně zralé banány, 1 lžíci agáve a 1 lžíci karobu.
Vystačilo mi to na jeden menší talíř a mističku.
Nejdřív rozmixujeme cizrnu s banány, pak přidáme karob s agáve.
Na jeden menší talíř položíme průhlednou potravinářskou folii a nandáme vrstvu přiměřeně tlustou, hořejšek potřeme tekutým kokosovým mlékem a "přikryjeme" zbytkem folie (aby se to potom líp vyndavalo a kokosové mléko se nám všude nerozteklo). No a dáme do mrazáku:)
Zbytek jsem dala do mističky a taky šoupla do mrazáku.
Až bude vše pořádně zmrzlé, rozkrájíme do požadovaných tvarů a várku z mističky můžete normálně sníst lžičkou (a dát mámě..:D)
wow, nic takového jsem kdy předtím neviděla! a víkend byl stejně krásný :)
ReplyDeleteVypadá to moc dobře, ale taky jsem o tom ještě neslyšela :)) Já byla na bruslích v neděli a bylo to super :))
ReplyDeleteJak je venku nádherně, tak mám hned lepší náladu, dneska jsem si skvěle zaběhala, běželo se úplně samo :) A o víkendu bych také ráda zkusila brusle, protože už odklidili štěrk z cest :D
ReplyDeletePojem fudges slyším prvně, vypadají báječně :)
Brusle jsem vytáhla v pondělí a bylo to parádní! :) A tohle fudges vypadá také parádně - snad brzy vyzkouším (musím toho vyzkoušet tolik! :D).
ReplyDeletemňam, vypadá to super
ReplyDeleteDokonalost! :3
ReplyDeleteTak to vypadá skvěle, opravdu originální :) škoda, že se nedá kousek poslat :P
ReplyDeleteJá mám tento víkend díky bohu mnohem aktivnější než ten předešlý. Takže vše fajn ;)
ReplyDeleteSušenky super to musím vyzkoušet ;)
Nějak si nedokážu představit cizrnu na sladko :-) Ale může to být dobré.
ReplyDelete